Glamox fűtőpanel

Ismerje meg a Norvég Glamox fűtőpanelt-fűtésrendszert, kérjük olvasson tovább!

Fűtőpanel, glamox elektromos fűtés Önnek!

• A legkedvezőbb árú de mégis minőségi fűtőpanelt keresi?

• Azonnal szeretné megoldani fűtéssel kapcsolatos problémáját és nem ér rá várni?

• Valami újat de egyúttal hagyományos formavilágot keres?

• Pontos de mégis egyszerű vezérlőt és termosztátot szeretne a fűtőpanelhez?

Ha a fenti kérdéseket már Ön is megfogalmazta magában, megtalálta amit keres: A GLAMOX fűtőpanel, elektromos fűtés olcsó, gyors megoldás minden fűtési igényre!

Miben jobb a Glamox  más fűtőpanelnél?

A GLAMOX elektromos fűtés a legzordabb téli időben is biztonságot és komfortot nyújt használói számára. Norvégia leghidegebb részein tesztelik őket nap, mint nap, ott, ahol a fűtésmód megfelelő kiválasztása nem csak kedv, vagy szimpátia, hanem létkérdés is. A glamox fűtőpanel a piacon kapható legszélesebb fűtőtest, így képes létrehozni a legszélesebb hőfüggönyt is, amit hajlított kialakításának köszönhetően befelé irányít, ezért is olyan gazdaságos megoldás a rossz szigetelésű lakások fűtésére is.

Mindezt bizonyítja, hogy a Norvég gyár 1960 óta gyárt és világszerte forgalmaz ilyen rendszerű fűtőpaneleket. A skandináv országokon kívül, szerte Európában és Ázsiában forgalmazzák a GLAMOX fűtőpaneleket, az évente átadott több, mint egymillió darab bizonyítja a GLAMOX töretlen sikerét.

Esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt, visszafogott jövőbe mutató, egyúttal örök divatú design-t, letisztult fehér áramvonalas formavilága egyedivé teszi bármilyen lakókörnyezetben.

Kinek ajánljuk?

Olyan felhasználóknak, akik lakása rossz szigeteléssel rendelkezik, kiegészítő vagy teljes értékű fűtést szeretnének otthonukba és egyszerű formavilágot, vezérlést álmodtak meg.

A fenti fűtőpanel árak tartalmazzák a manuális (tekerhető számlapos) termosztátot is. Ha Önnek a manuális termosztát nem elég és esetleg programozni szeretné a fűtőtestet, akkor 14.000Ft felárral vásárolhat, digitális termosztáttal szerelt Glamox fűtőpanelt.

Glamox fűtőpanel műszaki adatok

A fűtőpanel vásárláskor az ár mellett, nagyon fontos hogy tisztában legyenek a fűtőtest műszaki adataival, jellemzőivel. Ebben a szakaszban próbáltunk minden olyan műszaki és technológiai információt csokorba szedni Önnek, amivel választását és tisztánlátását megkönnyíthetjük az interneten található széles elektromos fűtőpanel palettából

Glamox fűtőpanel – Méretek

A Glamox fűtőtestek kettő magasságban készülnek: a TLO típusoknál 18cm, a TPA típusoknál 35cm. A Glamox fűtőpanelek hossza a teljesítménnyel együtt változik. Az oldalon található árlista táblázatban megtalálja a pontos méreteket.

Glamox fűtőpanel – Teljesítmény

Ahhoz hogy ki tudja számolni hogy mekkora teljesítményű panelt vásároljon, meg kell mérnie a fűtendő helység alapterületét és össze kell szoroznia a belmagassággal. Az így kapott számot 35W -al kell megszorozni és az értéket felfele kerekítve megkapja hogy mekkora teljesítményű panelre van szüksége. Példa: alapterület(20m2) x belmagasság(2.7m) x 35W = 1890W 2000W Glamox panel. Ha a szigetelés vagy a nyílászárók állapota rosszabb az átlagosnál, célszerűbb 1 vgy 2 mérettel nagyobb panelt vásárolni.

Glamox fűtőpanel – Vezérlés

A GLAMOX fűtőpanel gazdaságos működését az Ön által kiválasztott vezérlő garantálja. A vezérlő – termosztát egységben található mikroprocesszor folyamatos számításokat végez a helyiség és a beállított hőmérséklet alapján, egy speciális program segítségével. Az elektromos fűtés így egy programozott intelligens szabályzó segítségével maximalizálja a gazdaságos, energiatakarékos működést. A fűtőpanel egy téli nap alatt 5 – 6 vagy 8 órát üzemel, különböző szakaszokban, általános szigetelés és hőmérsékleti viszonyok között. Így a GLAMOX fűtés naponta csak kevesebb mint harmad annyi áramot haszál mint a névleges teljesítménye. Legtöbbször ez és a speciáis fűtőbetét a fő okok ami miatt a vásárlók ezt a fűtőtestet választják a hagyományos izzószálas fűtés rendszerek helyett.

Az intelligens vezérlők három típusa közül választhat(lásd a fenti képen sorrendben) : digitális, manuális, rádiófrekvenciás

Manuális: Egyállású Termosztát – ET – Tetszőlegesen beállíthatja rajta a kívánt hőmérsékletet, a fűtőpanel az alatt és felett autómatán be és ki kapcsol.

DigitálisDigitális Termosztát – DT – Programozható, LCD hőfok kijelzés, gyerekzár beállítási lehetőség, kalibrálás, nappali-éjszakai takarék hőmérséklet betanítása, programozása.

Rádiófrekvenciás: Központi Vezérlő Rendszer – CRG – Szállodákba, nagyobb épületekbe ajánlott a központ vezérlő rendszerrel és CRG termosztáttal ellátott GLAMOX panel. Ezenkívül hétvégi házakba, nyaralókba, ritkán használt épületekbe kiépíteni a CRG rendszerű fűtőpaneleket, így ezeket egy központ egység és GSM egység segítségével könnyedén mobiltelefonról egy sms segítségével is irányíthatja. Ezen rendszerekről érdeklődés esetén, külön ajánlatot küldünk.

Glamox fűtőpanel – Fogyasztás becslés

A megvásárolt fűtőpanel majdani fogyasztása egyszerűen megbecsülhető:  A fűtőpanel teljesítményt elosztjuk ezerrel, hogy a watt teljesítmény értékből KW (kilowatt) értéket kapjunk. Ezután a kapott KW teljesítményt megszorozzuk a naponkénti üzemelési idővel ami lakásonként változhat de átlagosan napi 5 – 6 vagy 8 óra a szigeteléstől és a felhasználási szokásoktól függően. Ezután már csak 180 nap beszorzása és a szolgáltató tarifájának szorzása következik, majd az eredményt 12 hónappal elosztjuk, így megkapjuk az egész éves fűtést forintban, 12 havi átlagban. Példa: 400W glamox a fürdőben és 1400W glamox a szobában: Össz teljesítmény 1800W a két helyiségben. (1800/1000 x (5vagy6vagy8óra) x 42 Ft x 180 nap) / 12 hónap = 6.804 Ft havi átalány a fürdőszoba és a nagyszoba fűtése együtt, összesen.

Glamox fűtőpaneles elektromos fűtések

 

• Bárhol, ahol áram van, 1 nap alatt kiépíthető!

• Nem kell tartania az egyre magasabb gázszámláktól!

• Tiszta, biztonságos, egyszerűen kezelhető, maximálisan kiszámítható!

• Régi fűtési rendszerét a legkisebb ráfordítással újra cserélheti,
ezáltal pénzt takaríthat meg!

• Meg tudja oldani lakása, hétvégi háza fűtését, egyedi körülmények között is!

• Nem kell sok pénzt költenie: a központi fűtésrendszerek harmadának áráért kiváló megoldást kap.

• Nem kell szervizelni, karbantartást nem igényel!

• Minden fűtőpanelre 5 év teljes körű garanciát vállalunk!

Elektromos fűtés?!

De hiszen villannyal fűteni drága mulatság!

Valóban. Ugyanannyira, mint gázzal!

Ma már az a teória, miszerint villannyal fűteni háromszor annyiba kerül,
mint gázzal, egyszerűen nem igaz!

Mert léteznek olyan készülékek, amelyek
– korszerűek,
– energiatakarékos fűtőbetéttel,
– kifinomult vezérléssel és
– csaknem 100%-os hatásfokkal rendelkeznek.

A GLAMOX fűtőpanel ilyen.

Továbbá az elektromos fűtőpanelek közül is
kiemelkedő műszaki és esztétikai tartalom
mal rendelkezik.

Bemutatóterem

8200 Veszprém, Hérics utca 10F

06 70/ 391 – 6388

info@futopanel-net.hu

Nyitvatartás:

A fenti számon előre egyeztetve

Kövessen minket

Ha rákattint a facebook ikonra és utána like-olja, követi, megosztja odalunkat, 3.000 Ft kedvezményt írunk jóvá, Norvég elektromos fűtőtest vásárlásából

Írjon nekünk

3 + 6 =